// Bikexpedition Series //

Jeg sa til meg selv, "skaff aldri en sti/DH rigg igjen". Vel, 1 uke etter at jeg flyttet tilbake til Beitostølen måtte såklart Espen rulle inn på gårdsplassen med en hvit Merida fulldemper. Merida sykkelen falt i smak hos Zuzana og jeg fikk tak i Trek Fuel EX 27.5+

"Denne sykkelen er helt ny Andreas, men den er for liten for meg. Kan ikke du ratte rundt på den i sommer og se hva du syns"

Takk til Espen, for jeg var på kroken igjen og vi har nå to sykler stående

Zuzana er superhappy med sin nye sykkel

Zuzana er superhappy med sin nye sykkel

Bikexpedition- hva er greia?

Sånn ca daglig jobber jeg på Intersport Beitostølen og jeg får veldig mange spørsmål om hvor det er fint å sykle, stiløpe, gå rando, klatre og eller om jeg vet om noen generelt fine steder å være.

"Sharing is caring" sier Zuzana

Jeg er helt enig, så da får jeg vel dele litt hemmeligheter med dere som er ivrige nok til å lese bloggen min. Bikexpedition blir en Youtubeserie der jeg tar med meg GOPro camera, Panasonic Tz200, en sykkel, kanskje en venn eller to og lager en videosnutt om hvor de fine turene går her på Beitostølen og storomegn. På sikt vil jeg nok ta noen større turer med Zuzana og camperen- Idunn.

På stien mellom Melbyfjellet og Knausene

På stien mellom Melbyfjellet og Knausene

Syns du serien virker spennende, men du er ingen stor hai på sykkel? Stiene som jeg kommer til å ta for meg på Beitostølen er helt nydelig å løpe seg en tur på også. Så min anbefaling er å finne frem litt kreativitet, les Journalene mine, logg inn på Youtube og SUBSCRIBE her: YOUTUBE

Midtre Knausen med utsikt mot Bitihorn

Midtre Knausen med utsikt mot Bitihorn

Dette er andre videon i // Bikexpedition // og vi hadde en plan om å sykle Melbyfjellets gullstier over Knausen og ned ned til Beitostølen sentrum for å sjekke ut den nye cafeen, "Valdres og Verden". Vi var superslappe begge to, men når vi kom oss ut på sykkelsetet og opp Vinstervegen(alternativ start da vi bor i Skammestein) kom ebergien tilbake og vi var igang.

For sykle Melbyfjellet er det mange ankomstmuligheter. Vi bor i Skammestein og prøver å la bilen stå når vi skal ut på løpeturer eller sykle så vi tok opp Vinstervegen, sti over til Olevegen og opp til fjellet gjenneom Melbystølen. (Sjekk Stravakart på bunn av innlegget) Videre tur er beskrevet i videon.

God tur!